Правила на Форума - DistroBG - Форум
Неделя, 23.07.2017, 09:31
DistroBG
Добре дошли Гост | RSS
Главна Правила на Форума - DistroBG - Форум Регистрация Вход
[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
Страница 1 от 11
DistroBG - Форум » Правила на форума » Правила » Правила на Форума
Правила на Форума
DistroBGДата: Събота, 03.03.2012, 22:38 | Съобщение # 1
Лейтенант
Група: Администратори
Съобщения: 56
Репутация: 10000
Статус: Offline
За да бъде този форум едно приятно и полезно място,
моля
спазвайте тези няколко прости правила:


1. Задавайте точни и ясни въпроси, в които се постарайте да дадете най-пълно описание на проблема, обстоятелствата около възникването му и въобще всичко, което би помогнало на останалите участници да ви разберат още от първия прочит.

2. Преди да пуснете нова тема, моля използвайте търсачката, за да се уверите, че вече темата не е обсъждана.

3. Винаги пишете на български език. Старайте се да пишете грамотно и правилно, като сведете ненужни съкращения и безсмислени чуждици до минимум.

4. Ако имате проблем с писането на Кирилица моля ползвайте този сайт: http://2cyr.com/ като след това пуснете вашия пост във форума!

5. Спазвайте предварително определените категории когато пускате нова тема.

6. Добрият тон е задължителен! Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума ще бъдат БАН-анати без предупреждение.

7. Не пускайте теми, които биха причинили нарушаване на авторските права, законови разпоредби и др. подобни или биха подтикнали към такова поведение, а също и такива, които са с рекламен характер.

8. Забранено е писането с латински букви с цел заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код, release info и др.). Постовете, които нарушават правилото, ще бъдат изтривани.

9. Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст". Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН). Потребителите не трябва да използват много пунктуации (!!!, ????? и .....) в заглавието или в самият си пост, а цветни и подчертани шрифтове да НЕ бъдат ползвани като основни.

10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.

11. Горните правила на форума са приложими и за личните съобщения. Злоупотребяването със системата за ЛС (лични съобщения) може да доведе до предупреждение и/или до изключването на ЛС.

12. Потребители които смятат, че са несъобразно или некоректно предупредени трябва да се свържат с Администраторите на форума. Ако потребителя е бил предупреден неуместно (от Модератор) то Модераторското предупреждение ще бъде махнато.

Неспазването на някое от горните правила ще води до корекция, директно изтриване на публикуваната тема, а при системното им незачитане и до изхвърляне на съответния потребител от този форум.

Благодарим ви предварително и добре дошли във форума!

 
DistroBG - Форум » Правила на форума » Правила » Правила на Форума
Страница 1 от 11
Търси:

Copyright MyCorp © 2017 Безплатен сайт конструктор - oVo